• Havreholm Klatrepark
 • Havreholm Klatrepark
 • Havreholm Klatrepark

Weekendaktiviteter i Havreholm Klatrepark

Indbyder din weekend til afslapning og samvær med dem, du holder af? I kan naturligvis nyde roen derhjemme med sofahygge eller indendørsaktiviteter, men en gang imellem har man også brug for at slå sig løs med fysiske weekendaktiviteter. Især børn og barnlige sjæle vil sætte pris på at få rørt kroppen, samtidig med de har det sjovt og måske endda udfordrer sig selv. I Havreholm Klatrepark kan du komme til tops i et naturskønt område på vores grønne, blå, røde eller gule bane. De forskellige baner adskiller sig fra hinanden i sværhedsgrad, og det kan både være i forhold til højde, udfordringsniveau, svævebaner samt fritfaldssvæv.

Find inspiration til aktiviteter i weekenden

Ud over at tilbyde klatring i naturskønne omgivelser, hvor du kan udfordre dig selv i forhold til højder samt balance og andre tekniske udfordringer, finder du også en professionel discgolfbane. Her kan du få en times underholdning med venner og familie rundt i klatreparkens smukke område, mens andre klatrer rundt på banerne ovenfor i trætoppene.

Så hvad venter du på? Lad en tur i Havreholm Klatrepark være en af jeres aktiviteter i weekenden. Ud over at tilbyde weekendaktiviteter til private, åbner vi også vores klatrepark op for teambuilding-events, skoler og fritidsklubber.

Priser og bestilling

Bestilling kan ske til telefon: 30 74 09 44 eller send os en email til havreholm@til-tops.dk 

Kontakt os her

  Du finder os på
  Havreholm Klatrepark Til-Tops
  Klosterrisvej 4, Havreholm
  3100 Hornbæk

  GPS: 56°3'26.1"N 12°25'33.8"E

  Sitemap

  Kontakt os på

  CVR: 36435178

   

  Åbningstider
  Hold dig orienteret under menupunktet åbningstider.
  Følg os på
  Copyright 2018 Til-Tops ApS