• Havreholm Klatrepark
 • Havreholm Klatrepark

Firmaarrangement

Få en god aften med mindeværdige oplevelser for medarbejderne

Skal I snart holde fest? Skal der holdes sommerfest eller fødselsdagsfest? Eller har I mod på at lave noget helt andet til dette års næste firmaarrangement? Noget som ingen har prøvet før? Hos Havreholm Klatrepark Til Tops får I muligheden!

Hos Havreholm Klatrepark Til Tops tilbyder vi rigtig gode omgivelser til teambuilding eller jeres næste firmaarrangement. Ligegyldigt hvornår I ønsker at holde jeres arrangement, står Havreholm Slot til rådighed med enten brunch, frokost, middag eller bare en oplevelsesrig, aktiv og spændende dag med masser udfordringer i aktivitetsparken. Som kunde skal I blot beslutte, hvilken ”pakke” I ønsker, ringe og bestille tid hos os og slutteligt sørge for et stort fremmøde. Det er det eneste, I skal gøre, og resten står vi for.

Giv dine medarbejdere et atypisk firmaarrangement

Søger du og dine medarbejdere et nyt og anderledes firmaarrangement? Måske planlægning af teambuilding, som I ikke har set før? Hos Havreholm Til Tops skaber vi de bedste rammer for et firmaarrangement med sjove udfordringer og overraskelser.

Med teambuilding styrkes både samarbejde og tillid på arbejdspladsen

Forbedringer på enhver arbejdsplads kan skabes ved hjælp af teambuilding.

Hos Havreholm Til Tops bliver der i form af diverse klatresessions stillet krav til samarbejde fra alle deltagere. Dette skaber et tillidsfuldt miljø, som sikrer, at deltagerne til hver en tid hjælper og støtter hinanden, når de fysiske og psykiske grænser bliver prøvet af.

De psykiske grænser bliver afprøvet hos deltagerne, hvorfor der i høj grad er behov for hjælp og støtte på denne front. Deltagerne bliver udfordret og kommer til at se hinanden reagere på situationer, de ikke har set hinanden i før.

Vi har dog mere end ”bare” klatring. På Havreholm Til Tops tilbyder vi discgolf på vores 9 hullers par 3 bane. Til de mere jordnære, tilbyder vi forskellige teambuildingsøvelser. Ønsker I vejledning og coaching samt opfølgning på læringen heraf, kan vi engagere en af de akkrediterede teamcoaches vi har i vores netværk. Separat tilbud herfor.

Når firmaarrangementet er færdigt, vil hver enkelt deltager gå her fra med en oplevelse og fornemmelse af styrket sammenhold, fællesskab og en følelse af holdånd. Det er helt ideelt med teambuilding til et firmaarrangement, da det er med til at skabe tryggere rammer blandt deltagerne og samtidigt forbedre både samarbejde og den interne kommunikation blandt alle der deltager.

Kontakt os og hør nærmere

Kontakt os og hør mere om jeres muligheder for et fantastisk firmaarrangement. Send os en mail til havreholm@til-tops.dk


Teambuilding i Nordsjælland

Leder I efter den perfekte aktivitet som teambuilding i det nordsjællandske, er Havreholm Klatrepark Til-Tops det oplagte valg.

Vores fede klatrebaner på flere niveauer sørger for, at alle i medarbejdergruppen bliver udfordret fysisk og mentalt, og når I sammen gennemfører banerne, vil det styrke jeres sammenhold og relationerne.

Vi har de perfekte omgivelser til jeres næste teambuilding i Nordsjælland. Vores klatrebaner ligger i naturskønne omgivelser, hvor vi også kan arrangere brunch, frokost eller middag for jer.

Afholder I jeres næste teambuilding hos os, er vi sikre på, at medarbejderne vil blive overraskede over den anderledes udfordring og de skønne rammer. Hvis ikke alle ønsker at klatre, er det muligt at prøve vores 9-hullers disc golf-bane, eller tilkøbe forskellige teambuilding øvelser på jorden.

Med andre ord er vi sikre på, at jeres næste teambuilding ved København bliver en fornøjelig dag hos os, og vi glæder os til at byde jer velkommen.

Send en e-mail på havreholm@til-tops.dk for at høre nærmere om jeres muligheder for teambuilding i Nordsjælland hos os.​​

Kontakt os her

  Du finder os på
  Havreholm Klatrepark Til-Tops
  Klosterrisvej 4, Havreholm
  3100 Hornbæk

  GPS: 56°3'26.1"N 12°25'33.8"E

  Sitemap

  Kontakt os på

  CVR: 36435178

   

  Åbningstider
  Hold dig orienteret under menupunktet åbningstider.
  Følg os på
  Copyright 2018 Til-Tops ApS