• Havreholm Klatrepark
 • Havreholm Klatrepark
 • Havreholm Klatrepark

Sjove udflugter i Nordsjælland

Er du på udkig efter spændende, sjove og måske endda udfordrende udflugter i Nordsjælland? Så er du endt det rigtige sted. Hos Havreholm Klatrepark har du mulighed for at udfordre dig selv – både når det kommer til at holde tungen lige i munden og at have et skarpt boldøje.

I vores klatrepark kan du komme op i højden, møde et hav af tekniske udfordringer og eventuelt afslutte klatreturen med en tur på vores 208 meter lange enkeltstående svævebane. Vi har i alt fem forskellige klatrebaner i vores park, som er inddelt i henholdsvis grøn, blå, rød og gul. De har forskellige sværhedsgrader, hvilket betyder, at der både er niveauer for de små poder samt de større børn og voksne.

Havreholm Klatrepark – en oplagt udflugt i Nordsjælland

Ud over at byde på fem forskellige klatrebaner, hvor der i den grad er mulighed for at få pulsen op og holde tungen lige munden, tilbyder vi også en mere rolig aktivitet nede på jorden. Du kan nemlig give dig i kast med en omgang discgolf på vores ni-hullers bane, der befinder sig under klatreparkens baner. Har du brug for et hvil, kan du forsyne dig selv med is, kaffe, sodavand og meget mere i vores kiosk.

Så hvad venter du på? Søger du udflugter? Nordsjælland byder på et væld af oplevelser, som både børn og voksne kan samles om, og Havreholm Klatrepark er blandt de udflugter i Nordsjælland, du bør kigge nærmere på.

Priser og bestilling

Bestilling kan ske til telefon: 30 74 09 44 eller send os en email til havreholm@til-tops.dk 

Kontakt os her

  Du finder os på
  Havreholm Klatrepark Til-Tops
  Klosterrisvej 4, Havreholm
  3100 Hornbæk

  GPS: 56°3'26.1"N 12°25'33.8"E

  Sitemap

  Kontakt os på

  CVR: 36435178

   

  Åbningstider
  Hold dig orienteret under menupunktet åbningstider.
  Følg os på
  Copyright 2018 Til-Tops ApS