Ofte stillede
spørgsmål & svar

Her på siden finder du de oftest stillede spørgsmål og svar til Til-Tops Havreholm. Kan du ikke finde svar på det du søger her på siden, så kontakt os  på telefon +45 2117 3743 eller send os en mail til havreholm@til-tops.dk. Så vil vi besvare din henvendelse hurtigst muligt.

Vi har telefontid mandag-fredag fra kl 11 – 14 og weekender og helligdage fra kl 10 – 15. 

Telefontid

Vi har telefontid dagligt i sæsonen:

Mandag – fredag kl 11:00 – 14:00

Lørdag, søn- og helligdage: kl 09:00 – 14:00

21173743

Telefonen er åben fra 15. marts – 31. oktober 2022.

Covid-19: Skal jeg medbringe eget udstyr og fx håndsprit?

Vi har både håndsprit, servietter, engangshandsker osv. i parken. Du må selvfølgelig også gerne have eget med. Det samme med handsker; de kan dog også købes i parken. NB at du ikke må klatre med egen cykelhjelm; de er ikke sikkerhedsgodkendt til klatring pga hageremmen.

Hvilken billet skal jeg købe?

Din billet giver adgang til den Til-Tops klatrepark du har valgt. Din alder og højde afgør hvilke af banerne i parken du kan gå på:

Er du < 1.30 meter = gul bane (Mini-Tops billet). Voksne skal ikke klatre på gul bane, så skal du blot følges med dit barn på gul bane, skal du ikke købe billet til dig selv.

Er du 1.30 – 1.39 m. og mindst 8 år gammel = grøn bane samt det lange svæv. (Ung-Tops billet). NB – husk der skal en voksen (18 år+) med op at klatre.

Er du 1.40 – 1.49 m og mindst 8 år gammel = grøn, lyseblå, blå bane og det lange svæv. (Ung-Tops billet) NB – er du under 12 år, skal du have en voksen (18 år+) med op på banerne.

Er du 1. 50 + og 10 – 15 år gammel = adgang til alle banerne. (Ung-Tops billet) NB – Er du under 12 år, skal du dog have en voksen (16 år+) med op på alle baner på nær den grønne bane.

Er du mindst 1.50 m høj og 12 år+, kan du gå alene på alle banerne. (Der løses Ung-Tops billet hvis du er 10-15 år og Eventyr-Tops billet såfremt du er 16 år og over)

Hvad er inkluderet i prisen?

Klatresele, hjelm og instruktion samt adgang til alle banerne – husk diverse restriktioner.

Hvad hvis jeg vil ændre min tid?

Hvis du bliver forhindret i at deltage på det bookede tidspunkt, skal du ringe eller emaile os senest 48 timer inden, så kan du gratis ændre din tid til klatring.

Vil du ændre tidspunktet senere end 48 timer før start, koster det 50,-/person.

Billetten vil ikke blive refunderet.

Skal jeg betale hvis jeg ikke skal klatre?

Nej – hvis du bare skal følge med på jorden (også hvis du f.eks. har et barn på den gule bane) skal du ikke betale noget.

Bankinformation:
Havreholm Klatrepark:
reg.nr 2191 konto nr 0729490210​

Kan jeg betale med Dankort og kreditkort på stedet?

Ja – vi modtager Mastercard, Visa og Visadankort.

Hvor lang tid har jeg på banerne?

Du har 3,5 timer ialt fra dit starttidspunkt – inklusive de ca 20 min. der bliver brugt til instruktion – rigeligt til at nå alle banerne – også mere end een gang – regn med at bruge 2 – 2,5 timer. dvs kommer du f.eks. kl. 12, har du din sele frem til kl 15:30. Kommer du derimod først kl 16, har du kun tiden frem til vi lukker.

Kontakt os telefonisk på 2117 3743. Vi har telefontid dagligt fra kl 11 – 14. Tager vi ikke telefonen i telefontiden, er det fordi vi er optaget med andre kunder. Læg en besked, så bliver du ringet op så snart en af os er ledig.

Hvad skal jeg have på af tøj og sko?

Så tager du regntøj på. Man er godt dækket af bladene når først man er oppe på banerne. Kun tordenbyger og lyn lukker banerne – sker det skal vi nok sørge for du kommer Til-Tops på et andet tidspunkt.

Hvad hvis det regner eller blæser meget?

Hvis det regner, så tager du regntøj på. 

Tordenbyger og lyn samt blæst på mere end 13 m/s lukker banerne – sker det, skal vi nok sørge for du kommer Til-Tops på et andet tidspunkt.

Er træklatring sikkert?

Ja!

Vores sikkerhedssystem er indrettet således, at du ikke kan klikke af dig ud før du er nede på jorden igen. Du kan altså ikke komme til at stå oppe i træerne uden at være sikret.

Du vil desuden få en grundig sikkerheds instruktion før du får lov at komme ud i træerne . Du bliver nødt til at følge instruktionerne der gives, og instruktørernes vejledninger skal til enhver tid følges.

Du kan læse (og udfylde) vores sikkerhedsregler her:  https://www.havreholmklatrebane.dk/sikkerhedsformular

Kan jeg købe mad og drikke på stedet?

Ja du kan købe en kop kaffe/te/varm chokolade – og en chokoladbar (Snickers/Lionbar el. lign) – kolde sodavand og danskvand.

Hvor lang tid tager det?

Det er meget individuelt – men du skal nok regne med at bruge mindst 2 timer, ofte 2,5 timer.

Hvor kan jeg parkere min bil?

Vi har gratis parkeringspladser ved klatreparken. Følg skiltene Havreholm Klatrepark Til-Tops. Parkeringspladserne bliver ikke overvåget, så du skal ikke efterlade værdigenstande i bilen. Vi har til gengæld små aflåste skabe du kan låne gratis mens du besøger os, som har plads til nøgler, pung og telefon mm.

Hvor gammel skal jeg være for at komme med?

Se beskrivelser af de respektive baner – klik her. Vær opmærksom på, at børn 8-11 år skal have en voksen med op at klatre på banerne. Det er ikke tilstrækkeligt at gå med nedenunder. Maximalt 3 børn 8-11 år per voksen. Voksen = myndig person på 18 år og over.

Er der nogen aktiviteter for de der ikke vil klatre?

Ja – vi har en 9-hullers par 3 disc golf bane – pris dkk 50,- for alle 16 år+ og dkk 30,- for alle under 16 år.

Kan jeg tage min hund med?

Ja hunde er velkomne, sålænge de ikke generer vores øvrige gæster.

Kan jeg reservere en sele? Book altid online.

Hvis du bestiller for en bestemt dag og tid, vil vi reservere det respektive antal klatreseler til dig – forudsat naturligvis, at du kommer til tiden.

Jeg har har brug for at melde afbud

Der skal betales ved booking. I nogle tilfælde vil vi acceptere, at der betales et depositum for at holde bookingen, indtil du ved præcist hvor mange der deltager. Depositum og betaling er IKKE refunderbart, men kan altid benyttes til klatring på Til-Tops på et andet tidspunkt, hvis du ender med at måtte melde afbud.

Afbud (ændring af klatretid) skal ske senest 48 timer inden den bookede tid. Ændring senere end 48 timer inden din reserverede tid koster 50,- dkr per person.

Til Tops - Fly High

Til Tops - Frederiksdal

Til Tops - Havreholm