• Havreholm Klatrepark
  • Havreholm Klatrepark
  • Havreholm Klatrepark

Skolearrangement

Et udbytterigt og en udfordrende læringsoplevelse ud over det almindelige er et skolearrangement på Havreholm Klatrepark Til Tops. Samarbejde er et krav, og udfordringerne på vores klatrebaner vil udvide de motoriske og mentale grænser for eleverne.

At have et klasseværelse i naturen, hvor møblerne er trætoppene, giver eleverne en unik oplevelse for dem selv og et samarbejde på tværs af klassekammerater.

Forskellige faglige og tværfaglige sammenhænge kan være relevante for et sådan skolebesøg. Et dokumentarfilmsprojekt eller en markedsføringsopgave kan eksempelvis være dele af et tværfagligt projekt med udgangspunkt i en klatreoplevelse.

Præg projektet med fælles og individuelle mål

Det er muligt at præge projektet som underviser ved eksempelvis at sætte både fælles, men også individuelle mål for processen. Hver enkelt elev har særlige behov. Nogle har måske behov for at blive udfordret på at indgå i tillidsfulde gruppesammenhænge, mens andre måske har behov for at blive udfordret motorisk.

Det er vigtigt, at eleverne i klasserne kan udvise selvstændighed og stadigvæk hjælpe hinanden i pressede situationer. Praktiske problemstillinger, der kan være altafgørende for projektets definition, kan være overraskende for eleverne. I sidste ende skal det endelige produkt fremvises på skolen, hvorefter det skal udgives på Youtube.

I filmproduktion kan målsætningerne eksempelvis afspejles i citater som, ”Vi går tæt på Maja og følger hendes kamp for at overvinde sig selv” eller ”Markedsføring overfor unge på Facebook.”

Priser og bestilling

Kontakt os og få et godt tilbud, hvis I kommer i hverdage.

Bestilling kan ske til telefon: 30 74 09 44 eller send os en email til havreholm@til-tops.dk med følgende oplysninger:

  • Ønsket dato og tidspunkt
  • Antal personer der ønsker at klatre
  • Klassetrin (evt. specialklasse)
  • Skole (navn og EAN)
  • Kontaktperson (telefonnummer og e-mail)

Om besøget skal indgå i en del af et Adventure- eller Outdoor-forløb, det er op til jer. Kontakt os og find ud af, om vi kan være med til at berige jeres elever med et spændende skolearrangement i skoven.

Du finder os på
Havreholm Klatrepark Til-Tops
Klosterrisvej 4, Havreholm
3100 Hornbæk

GPS: 56°3'26.1"N 12°25'33.8"E

Sitemap

Kontakt os på

CVR: 36435178

 

Åbningstider
Hold dig orienteret under menupunktet åbningstider.
Følg os på
Copyright 2018 Til-Tops ApS