• Havreholm Klatrepark
 • Havreholm Klatrepark
 • Havreholm Klatrepark

Sjove aktiviteter i København

Er du på jagt efter sjove aktiviteter i København, så er Havreholm Klatrepark et oplagt bud på en god dag med familie og venner. Her får I rig mulighed for at nyde hinandens selskab, udfordre hinanden og egne grænser samt få en anderledes naturoplevelse fra træernes toppe.

En sjov dag i Havreholm Klatrepark kan indeholde det, I har lyst til, hvad end det er at nyde skoven fra klatrebanerne mellem trætoppene eller med fødderne godt plantet på jorden. Klatreparken har med andre ord noget for enhver smag, niveau og eventyrlyst. Det kræver hverken klatreerfaring eller et højt fitnessniveau – så længe man har lyst til at udfordre sig selv.

Nyd en dag i Havreholm Klatrepark

Havreholm Klatrepark på Nordsjælland er et godt valg, når hele familien skal på udflugt – parken tilbyder nemlig baner med forskellige sværhedsgrader, der er spændt ud mellem skovens træer.

Klatrebanerne er tilegnet eventyrlystne børn og voksne, der er klar på en anderledes naturoplevelse i den grønne skov. Vi tør godt skrive under på, at I her får et sjovt alternativ til aktiviteter i København. Vi åbner parken op for alle og enhver, der måtte have lyst til at prøve kræfter med træklatring.

Priser og bestilling

Bestilling kan ske til telefon: 30 74 09 44 eller send os en email til havreholm@til-tops.dk 

Kontakt os her

  Du finder os på
  Havreholm Klatrepark Til-Tops
  Klosterrisvej 4, Havreholm
  3100 Hornbæk

  GPS: 56°3'26.1"N 12°25'33.8"E

  Sitemap

  Kontakt os på

  CVR: 36435178

   

  Åbningstider
  Hold dig orienteret under menupunktet åbningstider.
  Følg os på
  Copyright 2018 Til-Tops ApS