• Havreholm Klatrepark
 • Havreholm Klatrepark
 • Havreholm Klatrepark

Sjove aktiviteter for voksne

Sjove aktiviteter blandt trætoppene

Lige nord for København findes Havreholm Klatrepark. Her kan du forvente at få sjove oplevelser, som henvender sig til voksne og større børn. Vores klatrepark er en oase, hvor trætoppene er din legeplads.

Tag dine venner med på tur

Gode oplevelser starter sammen. Sammen kan I erobre trætoppene og slutte dagen af med en svævetur, hvor du bliver fragtet over 200 meter langs et frodigt græsareal. Du skal være velkommen til at tage din egen mad med, som I velfortjent kan nyde efterfølgende.
Sikkerhed er selvfølgelig vores 1. prioritet, når I befinder jer langt over jorden. Derfor bruger vi selvfølgelig god tid, på at instruere jer i den sikkerhed som sikrer, at jeres tur blandt trætoppene bliver så sjov som mulig. Du behøver ikke at have klatret før. Vores baner er indrettet, så de byder på mange forskellige sværhedsgrader. Du kan dog forvente, at din motorik og balance bliver udfordret. Vi lægger vægt på, at du får den bedste oplevelse, uanset dit fysiske niveau. Derfor har vi en hel bane, som er dedikeret til at give dig en god introduktion til det, at klatre. Du kan slutte dagen af med at tage en dejlig svævetur i vores populære svævebane.

Priser og bestilling

Kontakt os og få et godt tilbud, hvis I kommer i hverdage.

Bestilling kan ske til telefon: 30 74 09 44 eller send os en email til havreholm@til-tops.dk med følgende oplysninger:

 

Kontakt os her

  Du finder os på
  Havreholm Klatrepark Til-Tops
  Klosterrisvej 4, Havreholm
  3100 Hornbæk

  GPS: 56°3'26.1"N 12°25'33.8"E

  Sitemap

  Kontakt os på

  CVR: 36435178

   

  Åbningstider
  Hold dig orienteret under menupunktet åbningstider.
  Følg os på
  Copyright 2018 Til-Tops ApS