• Havreholm Klatrepark
  • Havreholm Klatrepark
  • Havreholm Klatrepark

Sjove aktiviteter for unge

Hvis der er noget, der kan få unge mennesker til at smile, så er det udsigten til en skoledag eller udflugt til Havreholm Klatrepark. Her får de rig mulighed for at udfolde deres samarbejdsevner, flytte på egne grænser og lære noget nyt om dem selv og deres kammerater.

En dag i trætoppene iført klatresele og hjelm kan med andre ord give en masse til de unge mennesker end blot trætte kroppe og røde kinder. Havreholm Klatrepark byder på klatrebaner med forskellige sværhedsgrader, som både udfordrer motorik, styrke, balance og evnen til at samarbejde. Klatreparken lægger op til en dag med sjove aktiviteter for børn, unge og voksne, hvis de tør flytte på deres grænser.

Udflugter til Havreholm Klatrepark

Hvis du er på jagt efter et godt alternativ til den traditionelle skoleudflugt eller tur med vennerne, så er Havreholm Klatrepark et godt sted at starte. Her kan alle være med på det niveau, de ønsker, og udfordre deres egne, personlige grænser.

Hvis I ønsker det, kan vi sætte både fælles og individuelle mål for dagens aktiviteter i klatreparken. Nogle har måske behov for at blive udfordret på at indgå i tillidsbærende situationer, mens andre kan have behov for mere motoriske udfordringer. Tag en tur i trætoppene, og oplev naturen fra en anderledes, udfordrende vinkel.

Priser og bestilling

Bestilling kan ske til telefon: 30 74 09 44 eller send os en email til havreholm@til-tops.dk 

Kontakt os her

Du finder os på
Havreholm Klatrepark Til-Tops
Klosterrisvej 4, Havreholm
3100 Hornbæk

GPS: 56°3'26.1"N 12°25'33.8"E

Sitemap

Kontakt os på

CVR: 36435178

 

Åbningstider
Hold dig orienteret under menupunktet åbningstider.
Følg os på
Copyright 2018 Til-Tops ApS