• Havreholm Klatrepark
 • Havreholm Klatrepark
 • Havreholm Klatrepark

Naturoplevelser

Den danske natur byder på et væld af oplevelser, men i Havreholm Klatrepark finder du en helt særlig slags. Her kan du fra træernes toppe bevæge dig gennem klatrebaner, der byder på sjove udfordringer i naturskønne omgivelser. Havreholm Klatrepark tilbyder forskellige klatrebaner, der er spændt ud mellem træerne i parken.

Klatrebanerne er tilegnet både børn og voksne, men bliver sværere, som man bevæger sig fra gennem dem. Sværhedsgraden afhænger af højden, udfordringernes tekniske niveau og svævebanernes længde. Fælles Havreholm Klatreparks sjove baner er, at de alle giver dig en anderledes naturoplevelse, hvis du tør tage udfordringen op i træernes toppe.

Klatreudfordringer til tops

I Havreholm Klatrepark bliver du udfordret på din balance, styrke og motorik – men på et niveau, hvor alle kan være med. Hele området lægger op til, at alle kan få en sjov dag med masser af aktiviteter, hvad end du er vild med højder eller blot vil udfordre dig selv på de lave baner.

Derfor er denne form for naturoplevelser oplagt, til når både familie, venner eller skoleklasser skal på udflugt. Klatrebanerne er inddelt i 4 sværhedsgrader, så der er med andre ord noget for enhver i Havreholm Klatrepark. Hvis du har mod det, så ligger der her en mulighed for en sjov naturoplevelse af særlig karakter.

Priser og bestilling

Bestilling kan ske til telefon: 30 74 09 44 eller send os en email til havreholm@til-tops.dk 

Kontakt os her

  Du finder os på
  Havreholm Klatrepark Til-Tops
  Klosterrisvej 4, Havreholm
  3100 Hornbæk

  GPS: 56°3'26.1"N 12°25'33.8"E

  Sitemap

  Kontakt os på

  CVR: 36435178

   

  Åbningstider
  Hold dig orienteret under menupunktet åbningstider.
  Følg os på
  Copyright 2018 Til-Tops ApS