• Havreholm Klatrepark
 • Havreholm Klatrepark
 • Havreholm Klatrepark

Klatring på Sjælland? Besøg Havreholm Klatrepark

Sjælland byder på en bred vifte af naturskønne områder, hvor du kan boltre dig, og Havreholm Klatrepark er ikke nogen undtagelse. I Havreholm Klatrepark kan du nemlig komme op at klatre mellem trætoppene, mens du både nyder udsigten og udfordrer dig selv med teknisk udfordrende baner af forskellige sværhedsgrader. Alle er velkomne i klatreparken, og vores besøgende inkluderer alt fra familier og venner til skoler og arbejdspladser.

Oplev mere end bare klatring

Har du lyst til at arrangere en anderledes teambuilding eller familieudflugt? Så bør du kigge nærmere på klatring. Sjælland byder på flere oplevelser, og Havreholm Klatrepark giver dig mulighed for at få pulsen op i smukke, udendørs omgivelser.
I Havreholm Klatrepark byder vi på mere end klatring på vores fem forskellige baner. Vi byder også på en ni-hullers discgolfbane, hvor du kan udfordre venner og familie med frisbeegolf. Det er en spændende aktivitet for hele familien, hvor I bevæger jer fra golfhul til golfhul på banen, der befinder sig i vores smukke, naturskønne områder under klatrebanerne. Skulle I få brug for en pause? I så fald kan I slå et smut forbi vores parkkiosk, hvor I har mulighed for at hvile benene og tanke ny energi med forfriskninger som kaffe, the, sodavand, is og meget mere.

Priser og bestilling

Bestilling kan ske til telefon: 30 74 09 44 eller send os en email til havreholm@til-tops.dk 

Kontakt os her

  Du finder os på
  Havreholm Klatrepark Til-Tops
  Klosterrisvej 4, Havreholm
  3100 Hornbæk

  GPS: 56°3'26.1"N 12°25'33.8"E

  Sitemap

  Kontakt os på

  CVR: 36435178

   

  Åbningstider
  Hold dig orienteret under menupunktet åbningstider.
  Følg os på
  Copyright 2018 Til-Tops ApS