Ofte stillede spørgsmål & svar

Covid-19: Må parken godt holde åben?

Ja, Rigspolitiet har givet klatreparker love til at holde åbent, så længe vi overholder kravene til gruppestørrelser, social distance og hygiejne.

Covid-19: Hvordan fungerer det med social distancering, når man skal klatre?

Generelt fungerer det stort set ligesom at være i supermarkedet. Familier kan stadig klatre sammen som normalt, men der må ikke være personer fra flere husholdninger på samme platform. Indtjekning og instruktion sker med min. 1m afstand. Eventuelle redninger fra banen gennemføres med masker, handsker og briller.

Covid-19: Hvor mange mennesker må der være i parken?

Parken er stor nok til at alle kan få plads. Men vi har begrænset gruppestørrelsen for hver åben tid til 9 – så en gruppe højst bliver på 10 personer (9 gæster + 1 instruktør). Familier kan stadig klatre sammen som normalt, men der må ikke være personer fra flere grupper på samme platform.

Covid-19: Bliver udstyret disinficeret?

Ja, vores klatreseler og hjelme bliver gjort rene og/eller sprittet af før hver brug. Ligesom toiletter, reception og andre fælles faciliteter rengøres jævnligt. Der er desuden håndsprit til rådighed i parken.

Covid-19: Skal jeg medbringe eget udstyr og fx håndsprit?

Vi har både håndsprit, servietter, engangshandsker osv. i parken. Du må selvfølgelig også gerne have eget med. Det samme med handsker; de kan dog også købes i parken. NB at du ikke må klatre med egen cykelhjelm; de er ikke sikkerhedsgodkendt til klatring pga hageremmen.

Hvilken billet skal jeg købe?

Din billet giver adgang til den Til-Tops klatrepark du har valgt. Din alder og højde afgør hvilke af banerne i parken du kan gå på:

Er du < 1.30 meter = gul bane (Mini-Tops billet)

Er du 1.30 – 1.39 m. og mindst 8 år gammel = grøn bane samt svævebane runden. (Ung-Tops billet). NB – husk der skal en voksen (18 år+) med op at klatre.

Er du 1.40 – 1.49 m og mindst 8 år gammel = grøn, lyseblå, blå bane  og svævebane runden. (Ung-Tops billet) NB – er du under 12  år, skal du have en voksen (18 år+) med op på banerne.

Er du 1. 50 + og 10 – 15 år gammel = adgang til alle banerne. (Ung-Tops billet) NB – Er du under 12 år, skal du dog have en voksen (18 år+) med op på alle baner på nær den grønne bane.

Er du mindst 1.50 m høj og 12 år+, kan du gå alene på alle banerne. (Der løses Ung-Tops billet hvis du er 8-15 år og Eventyr-Tops billet såfremt du er 16 år og over)

Mini-Tops billet giver kun adgang til gul bane, uanset din alder.

Hvad er inkluderet i prisen?
Klatresele, hjelm og instruktion samt adgang til alle banerne – husk diverse restriktioner.
Hvad hvis jeg bliver nødt til at melde afbud?
Hvis du bliver forhindret i at deltage på det bookede tidspunkt, skal du ringe eller emaile os senest 48 timer inden. Så finder vi et andet tidspunkt du kan komme Til-Tops i stedet for. Billetten vil ikke blive refunderet.
Skal jeg betale hvis jeg ikke skal klatre?

Nej – hvis du bare skal følge med på jorden (også hvis du f.eks. har et barn på den gule bane) skal du ikke betale noget.

Bankinformation:
Havreholm Klatrepark:
reg.nr 2191 konto nr 0729490210​

Kan jeg betale med Dankort og kreditkort på stedet?
Ja – vi modtager Mastercard, Visa og Visadankort.
Hvor lang tid har jeg på banerne?

Du har 3,5 timer ialt fra dit starttidspunkt – inklusive de ca 20 min. der bliver brugt til instruktion – rigeligt til at nå alle banerne – også mere end een gang – regn med at bruge 2 – 2,5 timer. dvs kommer du f.eks. kl. 12, har du din sele frem til kl 15:30. Kommer du derimod først kl 16, har du kun tiden frem til vi lukker kl 19.

Vær opmærksom på, at rød bane godt kan tage op til 1 time at gennemføre. Adgang hertil vil derfor blive lukket af 30 min. inden parkens lukketid.

Kontakt os telefonisk på 2117 3743. Vi har telefontid dagligt fra kl 11-14 og i weekenden samt på helligdage fra kl 10 – 15.

Hvad skal jeg have på af tøj og sko?

Tag handsker med – eller køb et par på stedet til kun dkr 25,-.

Tøj der er nemt at bevæge sig i, sko med god sål (ikke ballerinaer o.lign.). Folk med langt hår skal huske at sætte det op i en fletning/hestehale, så det ikke kommer ind i rullen.

Hvad hvis det regner?
Så tager du regntøj på. Man er godt dækket af bladene når først man er oppe på banerne. Kun tordenbyger og lyn lukker banerne – sker det skal vi nok sørge for du kommer Til-Tops på et andet tidspunkt.
Er træklatring sikkert?

Ja! Vores sikkerhedssystem er indrettet således, at du ikke kan klikke dig ud af systemet, før du er nede på jorden igen. Du kan altså ikke komme til at stå oppe i træerne uden at være sikret. Du vil desuden få en grundig sikkerheds instruktion før du får lov at komme ud i træerne . Du bliver nødt til at følge instruktionerne der gives, og instruktørernes vejledninger skal til enhver tid følges.

Kan jeg købe mad og drikke på stedet?
Ja du kan købe en kop kaffe/te/varm chokolade – og en chokoladbar (Snickers/Lionbar el. lign) – kolde sodavand og danskvand.
Hvor lang tid tager det?
Det er meget individuelt – men du skal nok regne med at bruge mindst 2 timer, ofte 2,5 timer.
Hvor kan jeg parkere min bil?
Vi har gratis parkeringspladser ved klatreparken. Følg skiltene Havreholm Klatrepark Til-Tops. Parkeringspladserne bliver ikke overvåget, så du skal ikke efterlade værdigenstande i bilen. Vi har til gengæld små aflåste skabe du kan låne gratis mens du besøger os, som har plads til nøgler, pung og telefon mm.
Hvor gammel skal jeg være for at komme med?

Se beskrivelser af de respektive baner – klik her. Vær opmærksom på, at børn 8-11 år skal have en voksen med op at klatre på banerne. Det er ikke tilstrækkeligt at gå med nedenunder. Maximalt 3 børn 8-11 år per voksen. Voksen = myndig person på 18 år og over.

Er der nogen aktiviteter for de der ikke vil klatre?

Ja – vi har en 9-hullers par 3 disc golf bane – pris dkk 50,- for alle 16 år+ og dkk 30,- for alle under 16 år.

Vi har en quiz runde – almen viden – en lille smule off-road – så ikke for folk i højhælede sko. 

25,- kroner per person. Du skal have egen smartphone med app’en “what3words” downloadet på dansk.

 

Kan jeg tage min hund med?
Ja hunde er velkomne, sålænge de ikke generer vores øvrige gæster.
Kan jeg reservere en sele? Book altid online.

Hvis du bestiller for en bestemt dag og tid, vil vi reservere det respektive antal klatreseler tildig – forudsat naturligvis, at du kommer til tiden (15 min. før den bookede starttid).

Jeg har har brug for at melde afbud

Der skal betales ved booking. I nogle tilfælde vil vi acceptere, at der betales et depositum for at holde bookingen, indtil du ved præcist hvor mange der deltager. Depositum og betaling er IKKE refunderbart, men kan altid benyttes til klatring på Til-Tops på et andet tidspunkt, hvis du ender med at måtte melde afbud. Der skal dog meldes afbud senest 48 timer inden, for at kunne benytte betalingen/depositum på et andet tidspunkt.

Telefontid

Vi har telefontid dagligt fra kl 11 – 14 og i weekender og helligdage fra kl 10 – 15.

Tel.: 2117 3743

Kontakt os her

  Du finder os på
  Havreholm Klatrepark Til-Tops
  Klosterrisvej 4, Havreholm
  3100 Hornbæk

  GPS: 56°3'26.1"N 12°25'33.8"E

  Sitemap

  Kontakt os på

  CVR: 36435178

   

  Åbningstider
  Hold dig orienteret under menupunktet åbningstider.
  Følg os på
  Copyright 2018 Til-Tops ApS