• Havreholm Klatrepark
 • Havreholm Klatrepark
 • Havreholm Klatrepark

Tag på familieudflugt i Havreholm Klatrepark

Er du på udkig efter spændende aktiviteter for hele familien? Måske endda gerne aktiviteter, hvor I alle sammen kan få pulsen op og udfordre jer selv? I så fald er du endt det rigtige sted. I Havreholm Klatrepark kan I nemlig udfordre jer selv på højde, balance samt andre tekniske udfordringer på vores fem forskellige klatrebaner.

Vi har inddelt vores klatrebaner i grønne, blå, gule og røde baner, og de repræsenterer hver især forskellige sværhedsgrader, således at hele familien kan være med. Er det ikke alle, der er fan af det vilde adrenalinkick på jeres familieudflugt, eller har I bare brug for at sænke pulsen efterfølgende, kan I med fordel tage en tur på vores professionelle discgolfbane.

Søger du inspiration til årets familieudflugt?

Havreholm Klatrepark er beliggende i Nordsjælland, og ud over de fem forskellige klatrebaner med forskellige sværhedsgrader samt en discgolfbane finder du også et 208 meter langt enkeltstående svæv på vores svævebane. Her er der virkelig mulighed for at få frisk luft i lungerne og sjov oplevelse til gemmerne. 

Eftersom stort set alle klatrebanerne befinder sig i højden og rummer alverdens tekniske udfordringer, er sikkerheden omkring vores gæster vores førsteprioritet.

Derfor er alle fastgjort til en sikkerhedswire på banen, og alle får også udleveret hjelme, klatreseler samt en kort instruktion, før de bliver sat i gang på banen.
Derudover har klatreparken også sin egen kiosk, hvor I har mulighed for at forsyne jer i løbet af dagen på jeres familieudflugt.

Priser og bestilling

Bestilling kan ske til telefon: 30 74 09 44 eller send os en email til havreholm@til-tops.dk 

Kontakt os her

  Du finder os på
  Havreholm Klatrepark Til-Tops
  Klosterrisvej 4, Havreholm
  3100 Hornbæk

  GPS: 56°3'26.1"N 12°25'33.8"E

  Sitemap

  Kontakt os på

  CVR: 36435178

   

  Åbningstider
  Hold dig orienteret under menupunktet åbningstider.
  Følg os på
  Copyright 2018 Til-Tops ApS