• Havreholm Klatrepark
 • Havreholm Klatrepark
 • Havreholm Klatrepark

Havreholm Klatrepark – oplagt til familieoplevelser

I Havreholm Klatrepark kan du udfordre dig selv på vores klatrebaner eller vores discgolfbane, som inviterer til sjove og spændende familieoplevelser i naturskønne omgivelser. Vi har fem forskellige klatrebaner, som befinder sig i højder, der svinger fra 1-1,5 til 10-15 meters højde. Det betyder ganske enkelt, at både små samt større børn og voksne kan boltre sig på banerne. Klatreparkens baner er også inddelt i forskellige sværhedsgrader, og vi lader det være op til dig, om du ønsker at udfordre dig selv med en bane, hvor der er skruet op for tekniske udfordringer.

Familieoplevelser i naturskønne omgivelser

Skulle I få brug for at få pusten og etablere jordforbindelse igen, kan I tage et spil discgolf på vores ni-hullers bane. Discgolfbanen løber under klatrebanerne, og du får både mulighed for at nyde det naturskønne område samt et spil golf med frisbee, mens børn og voksne boltrer sig i trækronerne.

Hvad end du er klar til at komme op at klatre, eller du hellere vil tage et spil discgolf i smukke, frodige omgivelser, bør du kigge nærmere på Havreholm Klatrepark. Havreholm Klatrepark kan danne rammen om spændende udendørs familieoplevelser, hvor der både er plads til at få et adrenalinkick samt nyde naturen stille og roligt med et slag discgolf. Bliver der behov for et lille hvil, kan I slå et smut forbi vores parkkiosk og tanke forfriskninger, såsom the, kaffe, sodavand og is i løbet af dagen, eller før turen går hjem igen.

Priser og bestilling

Bestilling kan ske til telefon: 30 74 09 44 eller send os en email til havreholm@til-tops.dk 

Kontakt os her

  Du finder os på
  Havreholm Klatrepark Til-Tops
  Klosterrisvej 4, Havreholm
  3100 Hornbæk

  GPS: 56°3'26.1"N 12°25'33.8"E

  Sitemap

  Kontakt os på

  CVR: 36435178

   

  Åbningstider
  Hold dig orienteret under menupunktet åbningstider.
  Følg os på
  Copyright 2018 Til-Tops ApS