• Havreholm Klatrepark
  • Havreholm Klatrepark

Familiearrangement i en klatrepark

For børn og voksne er det en sjov og alletiders måde at bruge tid sammen på. Særligt en større gruppe af børn egner vores sikkerhedssystem sig aldeles godt til. Hos os kan børnene ikke gøre noget forkert, som kan være farligt for dem eller deres omgivelser.

Børnene skal opføre sig ordentligt, og der skal være nogle forældre til at sørge for dette og samtidigt hjælpe til, hvis børnene har brug for hjælp til andet end at klatre.

Om det er oppe på banerne eller nede fra jorden, er der rig mulighed for at tage gode familiebilleder. Det er også muligt at købe både varmt og koldt at drikke i den lille hytte nær banerne. Hele området gør det muligt at få en sjov dag med masser aktiviteter til familietræf og lignende hos Havreholm Klatrepark ved Hornbæk på Nordsjælland.

Ring til os for at høre om jeres muligheder for et eventuelt familiearrangement. Ring til os på telefon: 30 74 09 44 eller send os en mail til havreholm@til-tops.dk.

Privatarrangement for venner og grupper

Til-Tops parkerne er et godt valg, når du skal på udflugt. Det kræver ikke højt fitnessniveau eller klatreerfaring. Det kræver bare, at du har lyst til at udfordre dig selv og få flyttet nogle grænser og barrierer, og det kan du hos Til Tops. Altid i dejlige naturskønne omgivelser.

Opdag et privat arrangement, hvor vi hos Til-Tops kan gøre jeres dag helt speciel og uforglemmelig. Har I spørgsmål til jeres muligheder i at holde et privat arrangement hos Havreholm Klatrepark, så kontakt os for at høre mere. Ring til os på 30 74 09 44 eller send os en email til havreholm@til-tops.dk.

Havreholm Klatrepark i Hornbæk, Nordsjælland.

Du finder os på
Havreholm Klatrepark Til-Tops
Klosterrisvej 4, Havreholm
3100 Hornbæk
GPS: 56°3'26.1"N 12°25'33.8"E
Kontakt os på
  • 3074 0944
  • havreholm@til-tops.dk
CVR: 36435178
Åbningstider
Hold dig orienteret under menupunktet åbningstider.
Følg os på
Copyright 2018 Til-Tops ApS