• Havreholm Klatrepark
 • Havreholm Klatrepark

Familiearrangement i klatrepark

Om det er oppe på banerne eller nede fra jorden, er der rig mulighed for at tage gode familiebilleder. Det er også muligt at købe både varmt og koldt at drikke i den lille hytte nær banerne. Hele området gør det muligt at få en sjov dag med masser aktiviteter til familietræf og lignende hos Havreholm Klatrepark ved Hornbæk på Nordsjælland.

Ring til os for at høre om jeres muligheder for et eventuelt familiearrangement. Ring til os på telefon: 2117 3743  eller send os en mail til havreholm@til-tops.dk.

Privatarrangement for venner og grupper

Til-Tops parkerne er et godt valg, når du skal på udflugt. Det kræver ikke højt fitnessniveau eller klatreerfaring. Det kræver bare, at du har lyst til at udfordre dig selv og få flyttet nogle grænser og barrierer, og det kan du hos Til Tops. Altid i dejlige naturskønne omgivelser.

Opdag et privat arrangement, hvor vi hos Til-Tops kan gøre jeres dag helt speciel og uforglemmelig. Har I spørgsmål til jeres muligheder i at holde et privat arrangement hos Havreholm Klatrepark, så kontakt os for at høre mere. Ring til os på 2117 3743 eller send os en email til havreholm@til-tops.dk.

Havreholm Klatrepark i Hornbæk, Nordsjælland.

Kontakt os her

  Du finder os på
  Havreholm Klatrepark Til-Tops
  Klosterrisvej 4, Havreholm
  3100 Hornbæk

  GPS: 56°3'26.1"N 12°25'33.8"E

  Sitemap

  Kontakt os på

  CVR: 36435178

   

  Åbningstider
  Hold dig orienteret under menupunktet åbningstider.
  Følg os på
  Copyright 2018 Til-Tops ApS