• Havreholm Klatrepark
  • Havreholm Klatrepark
  • Havreholm Klatrepark

Kom og prøv vores populære Disc-Golf

Kom og prøv vores nye 9 hullers par 3 disc golf bane.

Det er en halv-hel times god underholdning med familie/kollegaer/venner rundt i vores smukke område under klatreparkens baner.

Priser
DKK 50,- for alle 16 år+
DKK 30,- for alle under 16 år.

Få en sjov dag med familien eller vennerne og tag til frisbee golf i Havreholm Klatrepark

Vil du have en rigtig god oplevelse sammen med nogen, du holder af? Så er du kommet til det helt rette sted. For Havreholm Klatrepark har nemlig den fedeste discgolfbane klar til jer – den perfekte aktivitet for hele familien.

For hele familien kan nemlig være med i denne sjove aktivitet. Vi har nemlig lavet en bane, der både er for de store og for de små. Alle niveauer og aldre kan være med og have det sjovt med hinanden på vores baner.
Vi har en professionelt designet 9 hullers par 3 disc golf bane, der løber rundt i vores smukke område under klatrebanerne.

Discgolf eller frisbeegolf, som nogle kalder det for, er en helt unik sport på grund af, at det er en frisbee, man spiller med og ikke en bold. Mange har måske ikke den samme erfaring med frisbees, hvilket gør, at det kan være en ny sport for mange. Så hvis du og resten af familien kunne tænke sig at udforske en ny og anderledes sport, så har vi udfordringen til jer.

Tag en hyggedag med familien under træerne og tag i Havreholm Klatrepark og spil et slag discgolf eller to, så er der ingen tvivl om, at humøret kommer helt i top. Discgolf er nemlig en genial sport at samles om.

Kontakt os her

Du finder os på
Havreholm Klatrepark Til-Tops
Klosterrisvej 4, Havreholm
3100 Hornbæk

GPS: 56°3'26.1"N 12°25'33.8"E

Sitemap

Kontakt os på

CVR: 36435178

 

Åbningstider
Hold dig orienteret under menupunktet åbningstider.
Følg os på
Copyright 2018 Til-Tops ApS