Disc Golf

Kom og prøv vores populære Disc-Golf

Spil vores 9 hullers par 3 discgolf bane.

Det er en halv-hel times god underholdning med familie/kollegaer/venner rundt i vores smukke område under klatreparkens baner. 

Book tid via vores online bookingsystem

Priser
DKK 50,- for alle 16 år+ 
DKK 30,- for alle under 16 år.

Bliv medlem af Til-Tops Havreholm discgolfklub

Du kan også blive medlem af vores Til-Tops Havreholm Discgolf klub og få adgang til banen hele sæsonen for blot 150,-/pers.

De første 50 medlemmer får en gratis disc (frisbee).

Skriv til os på hav[email protected] eller køb dit medlemsskab ved at klikke HER

Som medlem skal du ikke booke tid, men du skal altid fremvise gyldigt medlemsskab ved ankomst til parken. (kvittering for køb).

Få en sjov dag med familien eller vennerne og tag til frisbee golf i Havreholm Klatrepark

For hele familien kan nemlig være med i denne sjove aktivitet. Vi har nemlig lavet en bane, der både er for de store og for de små. Alle niveauer og aldre kan være med og have det sjovt med hinanden på vores baner.
Vi har en professionelt designet 9 hullers par 3 disc golf bane, der løber rundt i vores smukke område under klatrebanerne.

Discgolf eller frisbeegolf, som nogle kalder det for, er en helt unik sport på grund af, at det er en frisbee, man spiller med og ikke en bold. Mange har måske ikke den samme erfaring med frisbees, hvilket gør, at det kan være en ny sport for mange. Så hvis du og resten af familien kunne tænke sig at udforske en ny og anderledes sport, så har vi udfordringen til jer.

Tag en hyggedag med familien under træerne og tag i Havreholm Klatrepark og spil et slag discgolf eller to, så er der ingen tvivl om, at humøret kommer helt i top. Discgolf er nemlig en genial sport at samles om.

Vil du have en rigtig god oplevelse sammen med nogen, du holder af? Så er du kommet til det helt rette sted. For Havreholm Klatrepark har nemlig den fedeste discgolfbane klar til jer – den perfekte aktivitet for hele familien.