Grøn bane

Klatretid i 20 – 40 minutter

Langt de fleste kan klare at komme igennem den grønne bane, men mange mennesker vil muligvis have behov for at vænne sig til at være oppe i 2 – 6 meters højde.

Selvom forhindringerne på Grøn Bane ikke nødvendigvis er specielt teknisk svære, så gynger det en del oppe i luften. Derfor bliver det hele noget nemmere, hvis man har god balance, når man skal have en tur på Grøn Bane. Du vil med lethed få sved på panden, da udfordringerne byder på lidt af hvert – dog vil der også undervejs være plads og tid til et hvil mellem de tre svævebaner.

Minimum højde for deltagelse: 130 cm.
Børn under 10 år skal følges med en voksen over 18 år.

Blå og lyseblå bane

Klatretid i 20 – 40 minutter

Husk at holde en lille pause, inden du klatrer ud på blå bane. Den er noget sværere end den grønne og kræver en del balance.​ Du kan eventuelt starte med de 4 elementer der hører til lyseblå bane – de kommer ikke helt så højt op. Når du er færdig med dem, kan du beslutte om du vil fortsætte på blå bane – eller gå ned.

Blå bane bevæger sig i 5-10 meters højde, og det kan i sig selv være en udfordring.

Du skal nu svæve i trapez, balancere på klodser og igennem den lidt udfordrende ”krabbegang”. Den blå bane slutter af med en svævetur.

Minimum højde og alder for deltagere: 140 cm og 8 år.
Børn under 12 år skal have en voksen (18 år+) med oppe på banerne.

Rød bane

Klatretid i 30 – 60 minutter

Du kommer efter kort tid op i 15 meters højde på Rød Bane. Træernes svaje kan med lethed mærkes deroppe, og nede på jorden vil folk se små ud. På Rød Bane kan armene komme til at føles lange, ligesom sveddråberne sagtens finder deres vej ned ad ryggen. På Rød Bane er det de fysiske udfordringer, som er kendetegnende. Udover det fysisk krævende aspekt kan Rød Bane til tider være teknisk udfordrende.

På Rød Bane kaldes den sidste svævebane et fritfaldssvæv – eller ”death slide.” Ved dette svæv skal der måske en anelse ekstra overvindelse til for at tage springet og samtidigt være fokuseret, når du også skal gribe det enorme net, som du efter endt svæv ender med at lande i. Når du er færdig med Rød Bane, vil du med garanti have haft det sjovt, og du vil stå med en tilfredsstillelse over at være ved vejs ende.

Minimum højde for deltagelse: 150 cm.
Minimim alder for deltagelse: 10 år.
Børn under 12 år skal følges med en voksen over 18 år.

Gul bane

Klatretid: ca. 20 – 40 minutter

Gul bane er primært for børn i alderen 3 – 7 år, men kan også benyttes af større børn og voksne. Man bevæger sig rundt I 1 – 1,5 meters højde, så medfølgende voksne nemt kan hjælpe børnene fra jorden.

Forhindringerne er ikke teknisk svære, men de gynger lidt, kræver god balance og er super sjove.

Der er 2 svævebaner på den gule bane.

Pris DKK 89,- v. online booking og DKK 99,- hvis du betaler når du dukker op.

Det lange svæv

Prøv vores 208 meter lange svævebane – flyv hen over det store græs areal og nyd suget i maven. Du skal op ad to trappestiger, men ingen svære øvelser, inden du kan sætte dig ud på svævet.

Børn under 12 år skal være ifølge med en voksen (18 år+) og være mindst 130 cm høje. Husk mindre børn har gerne en kort snor til “rulle marie” og skal derfor have hjælp til at komme af når de lander – det er derfor en god ide hvis den voksne kører først. Børn under 8 år har ikke adgang til det lange svæv, uanset højde og erfaring. De er simpelthen ikke tunge nok, og kommer aldrig ind til platformen.

Kontakt os her

  Du finder os på
  Havreholm Klatrepark Til-Tops
  Klosterrisvej 4, Havreholm
  3100 Hornbæk

  GPS: 56°3'26.1"N 12°25'33.8"E

  Sitemap

  Kontakt os på

  CVR: 36435178

   

  Åbningstider
  Hold dig orienteret under menupunktet åbningstider.
  Følg os på
  Copyright 2018 Til-Tops ApS