Læs om Banerne Her

Kom og oplev verden fra højderne i træerne. Vi har 5 forskellige baner – din adgangsbillet gælder til alle banerne, sålænge du er både høj og gammel nok iht vores restriktioner. se mere om restriktionerne ved at klikke på linket nedenunder med priser og åbningstider:

Priser og åbningstider.

Grøn bane

 • Varighed: ca. 20 – 40 minutters klatretid

Langt de fleste kan klare at komme igennem den grønne bane, men mange mennesker vil muligvis have behov for at vænne sig til at være oppe i 2 – 6 meters højde. Selvom forhindringerne på Grøn Bane ikke nødvendigvis er specielt teknisk svære, så gynger det en del oppe i luften. Derfor bliver det hele noget nemmere, hvis man har god balance, når man skal have en tur på Grøn Bane. Du vil med lethed få sved på panden, da udfordringerne byder på lidt af hvert – dog vil der også undervejs være plads og tid til et hvil mellem de tre svævebaner.

 • Minimum højde for deltagere: 130 cm.

  Min. alder 8 år.

 • Børn under 10 år skal følges med en voksen over 18 år.


Lyselå  bane

 • Varighed: 10 minutter

 • Minimum højde for deltagelse: 140 cm

 • Minimum alder for deltagelse: 8 år.

 • Børn under 12 år skal have følgeskab af en voksen min. 18 år, som er med oppe på banen.

Lyseblå bane er en kort bane, der springer de højeste og sværeste forhindringer på blå bane over.

Når lyseblå bane slutter, kan du vælge enten at gå op på blå bane og tage de sidste 6 forhinderinger der, eller gå ned og tilbage til start, så du også kan prøve de høje og sværere forhindringer på starten af blå bane.

Blå  bane

 • Varighed: ca. 20 – 40 minutters klatretid

Husk at holde en lille pause, inden du klatrer ud på blå bane. Den er noget sværere end den grønne og kræver en del balance.​ Du kan eventuelt starte med de 4 elementer der hører til lyseblå bane – de kommer ikke helt så højt op. Når du er færdig med dem, kan du beslutte om du vil fortsætte på blå bane – eller gå ned.

Blå bane bevæger sig i 5-10 meters højde, og det kan i sig selv være en udfordring.

Du skal nu svæve i trapez, balancere på klodser og igennem den lidt udfordrende ”krabbegang”. Den blå bane slutter af med en svævetur.

 • Minimum højde og alder for deltagere: 140 cm og 8 år.

 • Børn under 12 år skal have en voksen (18 år+) med oppe på banerne.

Rød bane

 • Klatretid i 30 – 60 minutter

Du kommer efter kort tid op i 15 meters højde på Rød Bane. Træernes svaje kan med lethed mærkes deroppe, og nede på jorden vil folk se små ud. På Rød Bane kan armene komme til at føles lange, ligesom sveddråberne sagtens finder deres vej ned ad ryggen. På Rød Bane er det de fysiske udfordringer, som er kendetegnende. Udover det fysisk krævende aspekt kan Rød Bane til tider være teknisk udfordrende.

På Rød Bane kaldes den sidste svævebane et fritfaldssvæv – eller ”death slide.” Ved dette svæv skal der måske en anelse ekstra overvindelse til for at tage springet og samtidigt være fokuseret, når du også skal gribe det enorme net, som du efter endt svæv ender med at lande i. Når du er færdig med Rød Bane, vil du med garanti have haft det sjovt, og du vil stå med en tilfredsstillelse over at være ved vejs ende.

Men det er både sjovt og meget tilfredsstillende, når du er ved vejs ende!

 • Minimum højde for deltagelse: 150 cm.
 • Minimim alder for deltagelse: 10 år.
 • Børn under 12 år skal følges med en voksen over 18 år.

Gul bane

 • Varighed: 20 – 40 minutters klatring

Gul bane er primært for børn i alderen 3 – 7 år, men kan også benyttes af større børn og voksne. Man bevæger sig rundt i 1 – 1,5 meters højde, så medfølgende voksne nemt kan hjælpe børnene fra jorden.

Forhindringerne er ikke teknisk svære, men de gynger lidt, kræver god balance og er super sjove.

 • Der er 2 svævebaner på den gule bane.

 • Pris DKK 89,- v. online booking og DKK 99,- hvis du betaler når du dukker op.


Svævebanerunden

Varighed: ca 15 minutter.

Nu kan du svæve rundt om hele klatreparken!

7 svæv, den sidste er 200 meter lang og ender i jordhøjde – men undervejs kommer du HØJT op! (18 meter).

Børn under 12 år skal være ifølge med en voksen (18 år+) og være mindst 130 cm høje. Husk mindre børn har gerne en kort snor til “rulle marie” og skal derfor have hjælp til at komme af når de lander – det er derfor en god ide hvis den voksne kører først. Børn under 8 år har ikke adgang til svæverunden, uanset højde og erfaring. De er simpelthen ikke tunge nok, og kommer oftest ikke ind til platformene.


Til Tops - Fly High

Til Tops - Frederiksdal

Til Tops - Havreholm