• Havreholm Klatrepark
  • Havreholm Klatrepark
  • Havreholm Klatrepark

Aktivitetsdag i Havreholm Klatrepark

Søger du inspiration til en spændende og udfordrende aktivitetsdag? I Havreholm Klatrepark får du mulighed for at planlægge en begivenhedsrig aktivitetsdag i naturskønne omgivelser, hvor både venner, familie og kollegaer kan boltre sig på klatrebanerne i trætoppene eller tage et slag discgolf. Vores klatrepark byder på fem forskellige klatrebaner af forskellige sværhedsgrader samt et 208 meter langt svæv. Du bliver både udfordret på balance samt højde, da vores baner befinder sig fra 1,5 meters højde til baner i 10-15 meters højde. Derudover er der også forskellige forhindringer på banerne, som varierer i teknisk sværhedsgrad. Vores klatrebaner er både egnet til små samt større børn og voksne, så der er rig mulighed for at planlægge en aktivitetsdag i Havreholm Klatrepark.

Lad Havreholm Klatrepark danne rammen om aktivitetsdagen

Hvad end I er en familie, en skole, en virksomhed, en vennegruppe eller noget helt femte, inviterer vores klatrepark til en spændende aktivitetsdag, hvor I bliver udfordret på en række forskellige parametre. Fælles for alle vores aktiviteter er, at de finder sted i et smukt naturområde, hvor du kan nyde udsigten fra klatrebanerne eller tage et slag discgolf på vores ni-hullers discgolfbane, som befinder sig under klatrebanerne.

Skulle I få behov for en pause i løbet af dagen, kan I tage et smut forbi vores parkkiosk, som byder på lækre forfriskninger, såsom the, kaffe, sodavand, is og meget, der giver lidt ekstra benzin til tanken, inden turen går op i trætoppene igen.

Kontakt os her

Du finder os på
Havreholm Klatrepark Til-Tops
Klosterrisvej 4, Havreholm
3100 Hornbæk

GPS: 56°3'26.1"N 12°25'33.8"E

Sitemap

Kontakt os på

CVR: 36435178

 

Åbningstider
Hold dig orienteret under menupunktet åbningstider.
Følg os på
Copyright 2018 Til-Tops ApS