• Havreholm Klatrepark
 • Havreholm Klatrepark
 • Havreholm Klatrepark

Aktiviteter på Sjælland

Der findes et væld af sjove aktiviteter på Sjælland, men Havreholm Klatrepark er af en særlig karakter. Her får I, iført klatreseler og hjelme, mulighed for at blive udfordret, flytte grænser og ikke mindst nyde skoven fra toppen af træerne. Klatreparken består af flere klatrebaner, der er spændt ud mellem træerne med sjove udfordringer og svævebaner.

Banerne er af forskellige sværhedsgrader, som afhænger af højden på udfordringerne, længden på svævebanerne og det tekniske niveau. Havreholm Klatrepark kræver hverken, at man har klatreerfaring eller er i exceptionel fysisk form – så længe man har lyst til at udfordre sig selv og flytte sine grænser.

Sjove udfordringer i Havreholm Klatrepark

Havreholm Klatrepark kan både nydes fra banerne i træerne og fra jorden, hvor man har fødderne godt plantet i skovbunden. Banerne strækker sig fra 1 til 16 meters højde, hvilket betyder, at der er noget for enhver eventyrlyst og både for børn og voksne.

Derfor er Havreholm Klatrepark et oplagt valg, når hele familien, vennerne eller kollegaerne skal på tur og opleve aktiviteter på Sjælland. Vi sørger for at tilbyde det nyeste sikkerhedsudstyr, som består af klatresele og hjelm, så du altid kan føle dig sikker, når du klatrer. Arrangerer I en udflugt til Havreholm Klatrepark, så kan I se frem til en dag med masser af udfordringer, grin og socialt samvær.

Priser og bestilling

Bestilling kan ske til telefon: 30 74 09 44 eller send os en email til havreholm@til-tops.dk 

Kontakt os her

  Du finder os på
  Havreholm Klatrepark Til-Tops
  Klosterrisvej 4, Havreholm
  3100 Hornbæk

  GPS: 56°3'26.1"N 12°25'33.8"E

  Sitemap

  Kontakt os på

  CVR: 36435178

   

  Åbningstider
  Hold dig orienteret under menupunktet åbningstider.
  Følg os på
  Copyright 2018 Til-Tops ApS