• Havreholm Klatrepark
  • Havreholm Klatrepark
  • Havreholm Klatrepark

Aktiviteter i Nordsjælland

Klatring, svævebane, teambuildings øvelser, discgolf-bane. Det er aktiviteter, I kan prøve i Havreholm Klatrepark i Nordsjælland. Skal I på familietur, skal vennerne have en sjov dag, eller skal klassekammerater eller kolleger rystes sammen? I parken bliver I mødt at udfordringer, der kan være grænseoverskridende for den enkelte, men en styrkelse af fællesskabet, når I sammen hjælper og gennemfører klatrebanerne.

Klatrebaner til alle

Skal hele familien afsted, har Havreholm Klatrepark plads til alle aldre. For de mindste på 3-7 år er der den gule bane, hvor der er plads til at hjælpe de små. Foruden denne er der tre baner. Den første er den grønne, der er op til 2-5 meters højde fra jorden. Banen kræver en minimumshøjde på 130 cm, og er barnet under 10 år, skal der være en voksen at følges med. Efter grøn bane er den blå på sine 5-10 meters højde over jorden, der kræver en del mere balance. Slutteligt er den røde bane, som er den sværeste. I 15 meters højde bliver I for alvor udfordret, når turen afsluttes med et frit fald svæv, hvor I bliver grebet af et stort net.

Havreholm Klatrepark byder på oplevelser for alle aldre, og uanset hvem I tager afsted med, er I garanteret en sjov og udfordrende dag, der sent bliver glemt.

Priser og bestilling

Bestilling kan ske til telefon: 30 74 09 44 eller send os en email til havreholm@til-tops.dk

Kontakt os her

Du finder os på
Havreholm Klatrepark Til-Tops
Klosterrisvej 4, Havreholm
3100 Hornbæk

GPS: 56°3'26.1"N 12°25'33.8"E

Sitemap

Kontakt os på

CVR: 36435178

 

Åbningstider
Hold dig orienteret under menupunktet åbningstider.
Følg os på
Copyright 2018 Til-Tops ApS